От първия момент, в който обуете спортните обувки UNDER ARMOUR FLOW VELOCITI WIND 2, ще почувствате, че те са нещо по-специално.

 

Още на първата тренировка ще се убедите, че моделът Under Armour Flow Velociti Wind 2 e създаден за бегачи, и че те идеално отговарят на вашата цел, предлагайки на бегачите възможнст да бъдат по-бързи.

 

Омекотяването което осигурява технологията FLOW се усеща на момента, обувките са много меки и чувствителни, което позволява едно комфортно бягане, но в същото време ви „предизвиква“ да бъдете по-бързи.

 

Горната част е изработена от материал, който увеличава дишането и в същото време осигурява опора.

 

Технологията FLOW предлага отлично сцепление както на мокри, така и на сухи повърхности.

 

Междинната част на обувката е проектирана да осигурява омекотяване и връщане на енергия, без да добавя ненужно тегло към обувката.

 

Друг изключително важен детайл е Bluetooth функцията, с която спортните обувки Under Armour Flow Velociti Wind 2 могат да бъдат свързани с приложението MAPMYRUN, което дава пълното право да наричаме тези обувки SMART. Такива технически иновации са все по-необходими за спортистите, защото им позволяват да наблюдават редица важни показатели и да ги анализират, за да подобрят резултатите си по време на състезания.

 

Обувките Under Armour Flow Velociti Wind 2 ви предлагат скорост без никакви жертви- бегачите са защитени, имат висок капацитет за реакция и „добър попътен вятър“ на всяка стъпка, във всяко бягане и всеки ден.