1. Връщане на продукти, закупени от “Квантум Спорт” ЕООД

Клиентът има право да върне артикул в срок не по-дълъг от 14 дни от датата на получаване на поръчката. В този случай е необходимо да върне пратката с куриер на адреса, от който му е изпратена заедно с подробно попълнен Формуляр за връщане на продукт.

“Квантум Спорт” ЕООД възстановява по банков път всички суми, платени от потребителя, на банковата сметка, посочена във Формуляра за връщане.

Транспортните разходи за връщане и замяна са за сметка на Клиента, освен в случаите когато:
•    получената стока явно не съответства на заявената в поръчката;
•     грешката е настъпила в резултат на вина на "Квантум Спорт " ЕООД;

В тези случаи клиентът трябва да изпрати стоката с куриерска фирма Speedy за сметка на "Квантум Спорт " ЕООД. 

ВАЖНО: Не изпращайте стоката с наложен платеж, тъй като няма да бъде приета

Можете да върнете закупения артикул и директно в някой от физическите магазини на “Квантум Спорт” ЕООД на територияна на Република България.

2. Връщането се допуска при следните условия:
•    Стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от "Квантум Спорт " ЕООД – фактура, касов бон, гаранционна карта (ако е била издадена такава) и формуляр за връщане.
•    Когато връщането на продукт е за сметка на "Квантум Спорт " ЕООД това става задължително с куриерска фирма Speedy, а не с произволно избран куриер от клиента.

3. Срок за възстановяване на суми, платени с карта или наложен платеж.
•    Съгласно разпоредбите на Закона за защита на потребителите, „Квантум Спорт “ ЕООД възстановява на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката.
•    „Квантум Спорт “ ЕООД не носи отговорност при попълнени неверни данни или непопълнени данни по време на регистрация, както и във формулярите за възстановяване на суми, от които може да произтече удължаване на срока за възстановяване или възникване на други неудобства за клиента.
•    „Квантум Спорт “ ЕООД запазва право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.