ОПЛАКВАНИЯ И РЕКЛАМАЦИИ

За проблеми с продукти закупени от нас, поръчки или пратки, моля изпратете ни имейл с вашите данни (име, телефонен номер, номер на поръчката) на адрес online@eshop.underarmour.bg, като посочите причината за жалбата. Ще ви отговорим възможно най-скоро.
Ако сте взели поръчката си, но по-късно сте установили, че поръчаната стока не отговаря на вашите очаквания, не съвпада с действително поръчаните продукти, или са възникнали други проблеми и недоразумения, моля обадете ни се в рамките на максимум 24 часа от получаването на пратката на телефон 070040008 или ни изпратете имейл с вашите данни (име, телефон) на адрес online@eshop.underarmour.bg и опишете проблема, който имате. В най-кратки срокове ще бъдете информирани за процедурата, която трябва да следвате.
 
При несъответствие на потребителската стока с договора за продажба потребителят има право да предяви рекламация (да упражни правото си на гаранция) в срок от 2 години.

Потребителят може да предяви рекламацията си попълвайки Формуляр за връщане и възстановяване на сума, съпътстващ всяка Ваша поръчка от онлайн магазин https://www.underarmour.bg.

Изключително важно е да предоставите всички налични документи, съпътстващи Вашата поръчка (фактура, гаранционна карта, товарителница и касов бон, ако има такъв). Рекламираният/те продукт/и се изпращат от потребителя към Квантум Спорт с куриер за сметка на потребителя. Можете да върнете закупения артикул и директно в някой от физическите магазини на “Квантум Спорт” ЕООД на територията на Република България.

След като получим Ващата заявка за рекламация, тя ще бъде обработена, след което ще се свържем с Вас за уточняване на детайлите във връзка с удовлетворяване на рекламацията.  Срокът за разглеждане на рекламациите е 30 дни и започва да тече при получаването на документите.


„Квантум Спорт“ ЕООД запазва правото си да не удовлетвори рекламации, за които след обработката им е установено, че не попадат в обхвата на законовата гаранция. Съответните ще бъдат върнати на клиента за сметка на „Квантум Спорт“ ЕООД с Констативен протокол за отказ със становище.