Процесът на извършване на поръчка в сайта https://www.underarmour.bg е лесен и изключително безопасен. Можете да правите покупки от продуктите в нашата оферта, като се регистрирате / създадете свой профил в сайта или да пазарувате като гост (без регистрация), като използвате само минималните данни, необходими за извършване на онлайн поръчка.
Тази опция може да бъде избрана, когато искате да поставите поръчката с продуктите в кошницата ви за пазаруване.

ПОТРЕБИТЕЛСКА СМЕТКА
За да се възползвате от всички функции на нашия уебсайт, е необходимо да създадете Ваш акаунт. Процесът на регистрация е лесен и изисква само основна лична информация - име, телефонен номер, имейл адрес и адрес за доставка където да доставим поръчките ви.
Можете да се регистрирате, преди да започнете да търсите продукти в нашия сайт. В горния десен ъгъл на https://www.underarmour.bg кликнете върху бутона "Регистрация", след което ще бъдете упътени, къде да въведете личните си данни и да завършите процеса по регистрация.

След като се регистрирате, можете да добавите желаните продукти към кошницата ви. Когато сте готови да направите поръчката си, отидете на страницата с кошницата и ще можете да видите цялото й съдържание. Ако не сте влезли в профила си, ще бъдете помолени да го направите, преди да завършите поръчката си.
Регистрационният формуляр се попълва веднъж и трябва само да влезете в профила си.
За въпроси, можете да се свържете с нас на електронна поща: online@eshop.underarmour.bg  или на телефон 070040008