Нашата мисия

Under Armour се фокусира върху това да бъде по-добър, по-силен и по-фокусиран от всяка друга марка.

Ние вярваме в събуждането всяка сутрин, за да създаваме легендарни спортисти. От най-добрите до тези, които тепърва започват, ние поставяме спортиста в центъра на всичко, което правим. Ние безстрашно създаваме със смелостта и убедеността да се противопоставим на конвенциите. Правим иновации, като поемаме смели и интелигентни рискове. Ние се появяваме там, където спортистите тренират, състезават се и се възстановяват.

Ние вярваме, че победите, големи и малки, ни сближават като екип. Отпразнуваме постиженията, като отдаваме заслуги там, където трябва. Отделяме време да се забавляваме. Канализираме минали успехи, за да вдъхновим следващата ни победа.

Вярваме, че спортът е голям обединител. Ние не седим отстрани; ние сме за справедливост и равенство. Отнасяме се един към друг с уважение. Прилагаме различни гледни точки в нашата работа. Ние се събираме като сила за добро, за да служим на общностите, които представляваме.

Ние вярваме, че нашият бизнес е не само това, което правим, но и как го правим. Ние работим етично и ефикасно, за да подобрим производителността, докато използваме повторно ресурсите на Земята. Ние търсим нова информация, за да разработим трайни решения. Ние защитаваме нашата планета за всеки, който играе сега, и всеки, който ще играе на нашите кортове.

Ние вярваме, че силата се изгражда чрез борбата срещу несгодите. Ние действаме с бизнес мислене в най-добрия интерес на марката. Помагаме си взаимно да преодоляваме препятствията. Ние действаме почтено, водим честни разговори и израстваме чрез грешки. Подхождаме към предизвикателствата с положително намерение и никога не се отказваме.